• -30%3

  Boek Afvallen met Nederland & 6 maanden begeleiding

  Afvallen met Nederland leert jou op een gewone manier gezond slank te worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.
 • -47%1

  Afvallen met Nederland: 3 maanden online begeleiding

  Dit product bevat een vouchercode waarbij je direct toegang krijgt tot het 3 maanden premiumprogramma van Afvallen met Nederland!
 • 1

  Boek Afvallen met Nederland

  Wil jij ook 7 tot 12 kilo afvallen in 10 weken tijd? Het afvallen met Nederland programma heeft heerlijke recepten en een 10-weken gezond slank…

Populaire DieetDeals

Energy month bij Vifit Sport | 30% korting op energy bars en gels

Holland & Barrett | BIG DEALS

Thermae 2000 | Voorjaarsvakantie DUO-Deal

Flinndal | 36 eiwitshakes met korting

Vitaminstore – Every Body Happy | 2e halve prijs

Afvallen met Nederland

Afvallen met Nederland leert jou op een gewone manier gezond slank te worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.

Is elk dieet succesvol?
Elk dieet is succesvol in zijn eigen manier. Daarom zal ook niet elk dieet bij iedereen passen. Elk mens is anders gebouwd en reageert verschillend op het wijzigen van zijn eetpatroon.

Het Afvallen met Nederland dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwitverrijkt dieet.
Je valt makkelijker af door het gebruik van eiwitten al dan niet in combinatie met koolhydraatarme voeding.
Eiwitten geven je een vol gevoel en zorgen dus voor minder verlies van je spiermassa tijdens het afvallen.

Dit is cruciaal omdat de spieren juist grote energieverbruikers zijn in het lichaam. Naast het veranderen van je eetpatroon maakt bewegen ook een belangrijk onderdeel uit van het verbranden van calorieën en op gewicht blijven.

Het weglaten van voedingsstoffen en het toevoegen van andere is voor een bepaalde periode in de meeste gevallen geen probleem, maar zodra je op gewicht bent of na een periode van ongeveer 10 weken moet je weer terug naar een uitgebreider eetpatroon. Dit betekent niet dat je weer je oude patroon moet oppakken maar zoals bij het Afvallen met Nederland dieet weer vezels en koolhydraten op een verantwoorde manier moeten toevoegen aan je dagelijkse maaltijd.

Teveel of te weinig is niet goed voor het menselijk lichaam. In het geval bij het Afvallen met Nederland dieet worden er meer eiwitten toegevoegd en minder koolhydraten. Veel voorkomende klachten zijn hoofdpijn, last van maag of darmen en problemen met de nieren. Ga dus verstandig om met een dieet en probeer niet het onderste uit de kan te halen als je niet zeker weet of je gezondheid het toelaat. Per dieet is dit verschillend en moet daarom ook nagevraagd worden bij de desbetreffende informatiebron. Weet je niet zeker of het het Afvallen met Nederland dieet mag volgen raadpleeg dan je huisarts.