Hoe het werkt / veelgestelde vragen

In de onderstaande lijst vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht je onverhoopt je antwoord toch niet kunnen vinden stuur ons dan een mailtje (klantenservice@dieetdeals.nl).

Algemeen

1. Wie is DieetDeals?

DieetDeals is opgestart door de ondernemers achter het succesvolle Afvallen met Nederland. Zij hielpen d.m.v. online en offline begeleiding tienduizenden mensen succesvol naar hun streefgewicht. Vanuit de missie dat iedereen kan afvallen is DieetDeals ontstaan. DieetDeals geeft iedereen de mogelijkheid om gezond te zijn, door producten voor een extreem lage prijs aan te bieden.

2. Welke producten biedt DieetDeals aan?

DieetDeals levert diverse soorten producten van vele leveranciers in binnen en buitenland. Wij maken de scherpste prijzen en hebben de beste deal in de markt. We hebben diverse soorten producten:
– Fysieke producten; denk aan gezonde shakes, eiwitrepen, fitnessattributen of kookboeken. Voor deze producten geldt een leveringstermijn van 5-7 dagen.
– Met digitale of downloadbare producten krijg je vaak toegang tot een online programma of kan je bijvoorbeeld een e-book downloaden.
– Met vouchers kan je toegang krijgen tot bepaalde evenementen of activiteiten, je koopt dan via DieetDeals je toegangsbewijs. Ook kunnen vouchers kortingskaarten of codes zijn voor een product. Dit wordt altijd duidelijk beschreven.
– Producten waar u doorgelinkt wordt naar een externe webshop.

3. Hoe kan DieetDeals producten voor zo’n lage prijs aanbieden?

Omdat DieetDeals direct contact heeft met de leverancier van een product kunnen wij specifieke afspraken maken zonder verschillende tussenpartijen die de kosten verhogen.

4. Hoe kan ik contact opnemen met DieetDeals?

Je kan DieetDeals bereiken door een mailtje te sturen naar klantenservice@dieetdeals.nl.

5. Met wie werkt DieetDeals samen?

DieetDeals werkt met iedereen samen die kwalitatieve producten wil leveren op het gebied van een gezonde leefstijl.

6. Ik wil graag samenwerken met DieetDeals.

Leuk dat u wilt samenwerken! Neem contact met ons op via partners@dieetdeals.nl.

Deals

7. Waarom levert DieetDeals pas na 5-7 werkdagen?

Om de Deal zo scherp mogelijk te maken bestellen wij het product pas bij de leverancier zodra de deal (van 72 uur) rond is. Wij ontvangen daarna de producten in ons magazijn, verpakken het, en versturen het product direct naar jou. Zo weten wij zeker dat jij het product ontvangt, geen enkel risico voor jou dus!

8. Zijn de Deals na de deadline nog beschikbaar?

Elke Deal is 72 uur verkrijgbaar. Als deze periode verstreken is kan het zo zijn dat een product beschikbaar blijft, zolang deze niet is uitverkocht. Dit kunnen wij echter niet garanderen, wees er dus op tijd bij! Ook zal de prijs dan meestal veranderen en kan de levering dan mogelijk wat langer duren. De digitale en/of downloadbare producten kennen vaak geen voorraad en zijn onbeperkt beschikbaar. Maar ook hier geldt; na de aanbiedingstijd zal de prijs veranderen.

9. Kan ik mijn Deal retour zenden?

Dit hangt af van het soort product dat je koopt. In de meeste gevallen heb je recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, het herroepingsrecht. Dit wordt altijd vermeld onder de voorwaarden bij het product.

10. Ik heb een klacht over mijn Deal, wat nu?

Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag mee helpen. Neem contact met ze op via klantenservice@dieetdeals.nl

11. Ik heb mijn Deal niet of te laat ontvangen, wat nu?

Het kan voorkomen dat de levering langer duurt dan de 5-7 werkdagen. Sommige leveranciers hebben een langere levertijd. Mocht het product echt niet aan zijn gekomen, dan zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing. Stuur ten alle tijden een mail naar de klantenservice (klantenservice@dieetdeals.nl) om dit te laten controleren.

Betalen

12. Hoe betaal ik voor mijn Deal?

DieetDeals geeft je verschillende mogelijkheden om te betalen voor je Deal. iDeal is de bekendste manier, maar ook PayPal en Overboeking vallen onder de opties.

13. Moet ik verzendkosten betalen?

Ja, DieetDeals rekent verzendkosten, afhankelijk van de Deal die wij aanbieden.

Mijn account

14. Gaat DieetDeals veilig om met mijn gegevens?

Jazeker, bij DieetDeals staat privacy van onze klanten voorop. Jouw gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. DieetDeals houdt zich daarbij aan alle toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.