Myprotein – online ‘s werelds nummer 1 in sportvoeding

Er is een reden waarom Myprotein online ‘s werelds nummer 1 zijn in sportvoeding en supplementen. Ze hebben miljoenen tevreden klanten over de hele wereld en bieden de beste producten aan tegen de beste prijzen. Hun doel is sinds dag 1 helder, de hoogste kwaliteit producten aanbieden voor de laagst mogelijke prijzen om jou te helpen om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Ga samen met ons je doel te lijf!

De Unique Selling Points van Myprotein zijn het grote verschil tussen hen en hun concurrenten. Ze kunnen worden gecategoriseerd in 5 simpele redenen:

Ze gebruiken DE BESTE INGREDIËNTEN
Ze hebben een ONGEËVENAARD PRODUCT ASSORTIMENT
Ze lanceren HOOGTECHNOLOGISCHE INNOVATIES
Ze garanderen de LAAGST MOGELIJKE PRIJZEN

GESCHIEDENIS
Myprotein is van een opkomend sportsvoeding merk in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot de nummer 1 van Europa. Ze breiden momenteel uit naar de Verenigde Staten en andere continenten. Simpelweg omdat ze de ambitie hebben om van Myprotein het grootste sportvoedingsmerk te maken tegen 2020. De voorbije 11 jaren hebben ze steeds geweldige prijs-kwaliteit, kwaliteit en innovaties geleverd, met elke week van het jaar een nieuwe productlancering.

Myprotein logo - DieetDeals