Ollyxa

Ollyxa HighPro eiwitshakes – voedingssupplement op basis van hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels. De producten van Ollyxa zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik tijdens een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Verkrijgbaar in vele verschillende smaken.

Ollyxa HighPro eiwitshakes – voedingssupplement op basis van hoogwaardige eiwitten en voedingsvezels.

Ollyxa heeft een eigen ontwikkelde lijn hoogeiwit / hoog vezel voedingssupplementen, genaamd ‘Ollyxa HighPro’ om mensen met overgewicht te ondersteunen tijdens een laag koolhydraat, hoog eiwit dieet. Alle producten van Ollyxa worden in Nederland ontwikkeld, op kleine schaal geproduceerd en zijn oa. verkrijgbaar via apotheken, diëtisten, ziekenhuiswinkels en nu ook exclusief bij DieetDeals.

De producten van Ollyxa zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik tijdens een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet. Het dient als (tijdelijke) voedingssuppletie om aan de benodigde eiwit-intake te komen bij het volgen van dit type dieet (+/- 1,0 a 1,2 gram eiwit per kg. lichaamsgewicht incl. reguliere voeding).

Filosofie

In de filosofie van Ollyxa wordt er geen compleet (en duur) menu voorgeschreven van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat op basis van allerlei verschillende eigen producten. Het is de bedoeling dat de Ollyxa HighPro producten tijdelijk en passend worden ingezet, naast zoveel mogelijk, gezonde, reguliere voedingsmiddelen uit de supermarkt.