Over DieetDeals

Gezonde en voordelige aanbiedingen

 

DieetDeals.nl is een aanbiedingen platform dat dagelijks dieet, sport, superfood, gezondheid en lifestyle producten aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. De kortingen liggen gemiddeld tussen de 40 en 80% ten opzichte van de adviesprijs!

Elke dag worden er nieuwe deals geplaatst welke voor 72 uur beschikbaar zijn. Afhankelijk van de samenwerking levert DieetDeals of de leverancier de producten af bij je thuis of op het werk. Daarnaast worden er vouchers, kortingsbonnen en digitale producten op de website aangeboden waar je direct gebruik van kunt maken.

Producten staan na de actietijd nog online tegen een (verhoogde) actieprijs als er nog een voorraad beschikbaar is. Het product wordt pas op uitverkocht gezet als deze niet meer beschikbaar is bij de leverancier.

Waarom is het slim om mijn dieetproducten kopen bij DieetDeals?

Wij hebben vele partners op het gebied dieet, sport, superfood, gezondheid en lifestyle producten. Hierdoor maken wij altijd de beste deal, zodat jij honderden euro’s bespaart.

Hoe kan ik deze dieetdeals ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis geen énkele deal meer.

Afvallen met Nederland

DieetDeals is ontwikkeld door het team dat ook het succevolle dieetprogramma van Afvallen met Nederland in de markt heeft gezet.

Afvallen makkelijk gemaakt

‘Gezond en gewoon slank met Afvallen met Nederland’

Afvallen met Nederland leert jou op een gewone manier gezond slank te worden door middel van eiwitrijke recepten, online begeleiding, een motivatieprogramma en gemakkelijke beweegoefeningen.